top of page

Fan Group

Public·661 members

Fenerbahçe Galatasaray maç özet 24 Aralık 2023 Canlı yayın

8 Oca 2023 — Ülker Stadyumu'nda 8 Ocak Pazar akşamında saat 19.00'da başlayan Fenerbahçe Galatasaray maçında sarı kırmızılılar Sergio Oliveira, Kerem ve ...

Beni, Ümit Davala’yı, Hasan Şaş’ı atarken Ali Palabıyık hiç tereddüt etmedi. Bu bize çok olmaya başladı. Biz baya bir şeylere karşı oynuyoruz gibi geliyor. Ben yıllarca bahanelere savunmayan adamım. 5-6 maç kalmış ama bu çok bariz. Bizim için hem puan olarak hem de psikolojik olarak çok önemli 2 puan kaybettik. İlk yarı pozisyon vermedik neredeyse. Pozisyonlar kaçırdık. Baskı kurduk, golü de zamanında bulduk. O golü yememiz lazımdı. Malatya maçında oynarken Mariano’nun sarı kartı dokunmadan verdi. Bize karşı çok cesurlar. Fenerbahçe 0-3 Galatasaray Maçın Geniş Özeti ve Golleri 8:55Fenerbahçe 0-3 #Galatasaray Maçın Geniş Özeti ve Golleri.Dailymotion · Türkiye ve Avrupa Ligleri Maç Özetleri · 9 Oca 2023 Ben de 7-10 maç diye gidiyorum cezalarda. Herkes şikayet ettiğine göre futbol ailesi oturup bir hakeme mi yoksa TFF’ye mi güvensizlik var bunu iyi seçmemiz lazım” dedi. “O kadar şey söylemek istiyorum ama ceza yiyorum” Belhanda’nın oyundan atılmamak için kendi isteği ile çıktığını belirten Terim, “İşin tekniğine gelelim. Belhanda’yı çıkarmak zorunda kaldım. O da bunu istedi. Atılabilirdi çünkü. Hocam ben atılırım büyük ihtimalle dedi. Ben de tamam devre arası alacağım dedim. Oyuna koyduğum arkadaşlarımdan katkı alamadım. Belhanda riskine de girmek istemedim. Fenerbahçe Videolar | beIN SPORTS Türkiye - beinsports. com. tr/ÇerezlerWeb sitesinin temel işlevlerini sağlamak ve çevrimiçi deneyiminizi geliştirmek için tanımlama bilgileri kullanıyorum. Her kategori için istediğiniz zaman katılmayı/çıkma yapmayı seçebilirsiniz. Çerezler ve diğer hassas verilerle ilgili daha fazla ayrıntı için lütfen tam gizlilik politikasını okuyun. Galatasaray 2-2 Fenerbahçe (Spor Toto Süper Lig maçı 3 Kas 2018 — Galatasaray, mücadelenin 31. dakikasında sağ kanattan bir korner kazandı. Korner için topun başına Younes Belhanda geçti. Belhanda'nın ... Fenerbahçe Galatasaray maç özeti ve golleriSpor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında dev derbi oynandı. Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki mücadele 1-1 sona erdi. Galatasaray 66. dakikada Onyekuru ile öne geçerken, Fenerbahçe'ye beraberliği getiren gol 71. dakikada Eljif Elmas'tan geldi. Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım, 45. Fenerbahçe - Galatasaray: 2-0 (Maçın özet hikayesi) 10 Nis 2022 — Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. Sarı lacivertlilerin gollerini 26. dakikada ... Berabere kaldığımız için mutlu olduğumuzu kimse sanmasın. Biz Fenerbahçe'yiz ve galibiyeti isteriz" dedi. "FENERBAHÇE'NİN BURADAKİ ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KIRMAK OLDUKÇA ZOR Kendi evinde 20 yıldır Galatasaray'a mağlup olmayan Fenerbahçe'nin serisi için de Yanal, "Fenerbahçe ve Galatasaray, Türkiye'de derbiye büyüklük katan takımlar. Rekabetin sıralamadaki yeri yok, derbi olunca şartlar ve koşullar çok farklı. Fenerbahçe 6 yıl sonra Kadıköy'de kazandı 11 Nis 2022 — Galatasaray'da ise Feghouli ve Mostafa Mohamed sakatlığı nedeniyle kadroda yok. Fenerbahçe Galatasaray · maç özeti · Fenerbahçe Galatasaray maçı ... Fenerbahçe - Galatasaray Maç Özeti (Video) Çerezler Web sitesinin temel işlevlerini sağlamak ve çevrimiçi deneyiminizi geliştirmek için tanımlama bilgileri kullanıyorum. Her kategori için istediğiniz ... ÖZET: Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | 23. Hafta - 2019/20 5:042019/20 sezonunun 23. hafta maçında Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya geldi, mücadeleyi Galatasaray 3-1 kazandı. Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MAÇ SONUCU - ÖZETGalatasaray sahasında derbide Fenerbahçe'yi 3-0'la geçti. Sarı-kırmızılılarda golleri Zaniolo (2) ve Icardi kaydetti. Fenerbahçe'de Luan Peres 61. dakikada kırmızı kart gördü. Galatasaray Haberleri Yayın Tarihi: 05. 06. 2023- 17:01 Süper Lig'de şampiyonluğu garantileyen Galatasaray 37. haftada Fenerbahçe ile dev derbide karşı karşıya geldi. Dev derbide kazanan taraf 3-0'lık skorla ev sahibi Galatasaray oldu. Sarı kırmızılılarda gol perdesini 28. dakikada Zaniolo açtı. Fenerbahçe - Galatasaray MAÇ ÖZETİ İZLE | Video 2:30Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin dakika dakika özeti HTSPOR'da! Fenerbahçe ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında dev ...Habertürk · Habertürk · 9 Oca 2023 Galatasaray fenerbahçe maçı özet FENERBAHÇE: Altay, Osayi, Serdar, Kim, Ferdi, Crespo, Zajc, Mert Hakan, İrfan Can, Rossi, Serdar Dursun. Galatasaray özet maçı fenerbahçe. U19 Süper Ligi'nde ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Reddy Anna
    Reddy Anna
  • Jose daniel
    Jose daniel
  • youradata210
  • Grace Lopez
    Grace Lopez
  • Albert Lisur
    Albert Lisur

©2024 by 904 Elite Basketball

bottom of page