Gazeta Sporturilor - GSP - ultimele stiri din sport, rezultate live U Cluj. - · 1 1.90 · X 3.60 · 2 4.20 · Vi 22.12.23 17:30. Oţelul Galați. -. FC Botoşani. - · 1 1.75 · X 3.50 · 2 5.50 · Vi 22.12.23 20:30. Dinamo.
”, a spus Dorinel Munteanu la emisiunea Liga Digi Sport. Oțelul Galați va face trei sau patru transferuri în iarnăDorinel Munteanu a vorbit și despre ce transferuri intenționează să facă în perioada de mercato a iernii. Antrenorul gălățenilor a dezvăluit că trei sau patru jucători vor pleca de la echipă, iar alții vor veni în locul lor. Citește și: Dorinel Munteanu a spus cât costă Juri Cisotti: ”Nu există niciun club din România care să și-l permită””Posibilitățile sunt reduse. Am multe variante.
FC Botoșani Video | Conferinta de presa inainte de Otelul Galati – FC Botosani · 20 decembrie 2023 ; Declaratiile lui Mihai Ciobanu dupa partida contra celor de la Dinamo ( ...
Cum au fost surprinși suporterii Oțelului”E un derby al Moldovei. Botoșani are un patron cu ambiție, chiar dacă ocupa ultima poziție. Trebuie să tratăm foarte serios. Am pierdut ca niște fraieri meciul cu Sepsi. Avem de recuperat. Trebuie să ne concentrăm și să luăm puncte. În ultimele etape trebuie să luăm puncte pentru a intra în play-off. Asta mi-am propus.
⚽ Superliga - Clasament, Program, Rezultate si Meciuri V. 0, 27. 11, SC OTELUL GALATI, 20, 5, 11, 4, 22, 20 ? V. Î. V. Î. 2, 26. 12, UTA ARAD, 21, 5, 9, 7, 23, 28. E. E. Î. V. E. -5, 24. 13, FC VOLUNTARI ...
⚽ Superliga - Clasament, Program, Rezultate si Meciuri Superliga RomaniaEtapa 21Etapa 1Etapa 2Etapa 3Etapa 4Etapa 5Etapa 6Etapa 7Etapa 8Etapa 9Etapa 10Etapa 11Etapa 12Etapa 13Etapa 14Etapa 15Etapa 16Etapa 17Etapa 18Etapa 19Etapa 20Etapa 21Etapa 22Etapa 23Etapa 24Etapa 25Etapa 26Etapa 27Etapa 28Etapa 29Etapa 30 Clasament SUPERLIGA - Etapa 21 Locurile 1-6 intră în play-off (tur-retur, in total 10 etape). Locurile 7-16 vor continua în play-out (manșă unică, in total 9 etape).
SC Oțelul Galați vs FC Botoșani rezultate live, H2H și SC Oțelul Galați FC Botoșani rezultate live (video transmisiune în direct) începe in data de 22 dec. 2023 la ora 15:30 pe Stadionul Oțelul, Galati, Romania în
Botoşani vs SC Dinamo 1948 în direct online 18 decembrie acum 3 zile — U Craiova vs Botoşani în direct 2022 11.12.2023 Fotbal acum 4 zile Programul Oţelul Galaţi - FC Botoșani, 21.01. FC Modulele cookie ...
Digi Sport - stiri din sport, meciuri live - Spectacolul campionilor! Exclusiv Ilie Dumitrescu a reacționat imediat după ce Ioan Ovidiu Sabău ”a cerut un alt antrenor” la U Cluj: ”Mesajul e clar” SuperLiga Știri despre echipa favorită Andrea Mandorlini a lansat ”săgeți”, după ce CFR a învins-o pe Universitatea Cluj: ”Nu mi-au căzut bine” SuperLiga Video CFR Cluj - U Cluj 4-0. Victorie clară pentru ”Feroviari”! ”Șepcile Roșii”, KO SuperLiga Video Video Exclusiv Lăcătuș și Duckadam, ”scut” în fața lui Coman. Gestul atacantului de la FCSB a iscat multe comentarii Nimeni nu i-a invitat în Super Liga Europei, însă au transmis un ferm ”NU” Special Baba Alhassan știe ce îl așteaptă la FCSB: ”Becali face ce vrea, sunt banii lui.
Planurile lui Dorinel Munteanu pentru Oțelul Galați. ”Asta mi-am propus”SuperLiga: Oțelul - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1 SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:30, DGS 1 Dorinel Munteanu va reveni pe banca echipei sale, după ce în ultimele două etape a fost suspendat. Dorinel Munteanu își dorește să o califice pe Oțelul Galați în play-offAntrenorul Oțelului a subliniat că partida cu FC Botoșani va fi una dificilă în ciuda faptului că adversara ocupă ultima poziție din clasament. De asemenea, Munteanu a dezvăluit care este obiectivul său pentru acest final de sezon. Citește și: Spectacol în tribune la Galați.
Scoruri live Oţelul Galaţi, rezultate și program meciuri, Oţelul Galaţi - FC Botoșani live | Fotbal, RomâniaAJUTOR: Sunteți pe pagina de scoruri ale echipei Oţelul Galaţi din secțiunea Fotbal/România. Pe Flashscore. ro găsiți rezultatele finale și parțiale ale echipei Oţelul Galaţi, clasamente și detalii meciuri (marcatori, cartonașe roșii, comparare cote). Pe lângă rezultatele echipei Oţelul Galaţi puteți urmări peste 1000 de competiții de fotbal din mai mult de 90 de țări din toată lumea pe Flashscore.
[LIVESTREAM TV-] Botoşani vs SC Dinamo 1948 în direct acum 4 zile — [LIVESTREAM TV-] Botoşani vs SC Dinamo 1948 în direct 2022 18 decembrie 2023 FCU 1948 Craiova played against SC Oțelul Galați in 1 matches ...